Youngflex I Management

5 opdrachten
Managementfase

Youngflex is de naam van het bedrijf dat Albeda College en Gom Schoonhouden gezamenlijk hebben opgericht. Youngflex is in september 2015 van start gegaan. Derdejaars studenten Facilitaire Dienstverlening vervullen de managementfuncties binnen dit nieuwe bedrijf. Zij worden daarbij intensief begeleid door managers van Gom.

Fase 1. Schaduw van de objectleiding
Na een introductie – inclusief SOP-stage – vervullen de studenten de rol van objectleider. Zij worden ondersteund door ervaren objectleiders, die de kneepjes van het vak kennen. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei tools, die door Gom ter beschikking worden gesteld. Zo is bijvoorbeeld de registratie vrijwel geheel digitaal geregeld.

Fase 2. Managementfase
De studenten krijgen te maken met échte opdrachtgevers, échte medewerkers, échte omzet en een eigen verlies- en winstrekening. Zo doen de studenten zo reëel mogelijke kennis/ervaring op in het werken bij een facilitaire organisatie. Door daadwerkelijk een (klein) onderdeel te zijn van Gom krijgen de studenten inzicht in de operationele, staf- en managementwerkzaamheden bij een schoonmaakorganisatie.